Advertisement

馃槺 Ik heb een SLANG vast 馃槺

馃槺 Ik heb een SLANG vast 馃槺 In de dierenvlog van deze week gaan we op bezoek bij de Slangen in de Desert. In de Desert zitten onder andere de melkslang en ratelslang. Samen met dierverzorger Remco gaan we de slangen voeren.

We beginnen bij de melkslang. In de Desert zitten 4 melkslangen. De melkslang wordt apart van de andere slangen gevoerd. Zo kunnen de slangen rustig eten. De slangen voeren we muizen. Deze muizen leven niet meer. De slang eet muizen door ze naar binnen te werken. De melkslang is niet giftig en ook niet gevaarlijk voor mensen.

Daarna gaan we langs bij de ratelslang, officieel de rode diamant ratelslang genoemd. Als een ratelslang zich bedreigd voelt, beweegt hij zijn staartpunt zo’n 50 keer per seconden heen en weer. Hierdoor maakt de ratelslang zijn bekende geluid. De ratelslang heeft giftanden en het gif van de ratelslang kan voor mensen dodelijk zijn. In de Desert houden de dierverzorgers afstand van de ratelslang

Check ook ons kanaal voor nog meer andere leuke video's!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► Twitter: / @BurgersZoo

Dit is het YouTube kanaal van dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem. Hier zul je video’s zien van dieren zoals gorilla’s, leeuwen, neushoorns en meer! Ook zul je onze Video Ranger, No毛lle, voorbij zien komen! Zij zal alles voor jullie vloggen!

Ratelslang,Melkslang,Slangen,Slang vast,Slang vasthouden,Slangen bijten,Slangenbeet,Slangen voeren,Slang voeren,Slang eet,Slangen eten,Slangen desert Muizen,Gevaarlijk,Giftig,No毛lle,Noelle,Videoranger,Burgers Zoo,Burgers’ Zoo,Vlog,Dieren,Dierenvlog,

Post a Comment

0 Comments