А ещё, непременно посмотрите остальные рецепты пасты и подпишитесь на наших друзей!
Рецепты для лентяев:
Превосходная карбонара:
Food Good:
Вкуснейшая паста с креветками в белом вине:
PaprikA:
Идеальные феттуччине с песто:
Наш инстаграм:
Ингредиенты для пасты Аматричана:
Спагетти - 100 грамм
Томаты в собственном соку - 400 гр.
Гуанчиале (Щековина) - 100 гр.
Белое сухое вино - 50 гр.
Оливковое масло - 1 ст.л.
We decided once with our friends from the channels "Рецепты для лентяев", "Food Good" and "PaprikA" to check which pasta tastes better? Our choice fell on spaghetti Amatriciana. The name pasta amatriciana comes from the Italian city of Amatrice in the Lazio region. This is a wonderful pasta, the main components of which are pork cheek guanciale, pecorino cheese, hot peppers and tomatoes. Who loves spicy food - must-cook!
And also, by all means look at the other pasta recipes and subscribe to our friends!
Рецепты для лентяев:
Excellent carbonara:
Food Good:
Delicious shrimp pasta with wine:
PaprikA:
Ideal fettuccine with pesto:
Our instagram:
Ingredients for Pasta Amatriciana:
Spaghetti - 100 gr.
Tomatoes in their own juice - 400 gr.
Guanciale (Pork cheek) - 100 gr.
White dry wine - 50 gr.
Olive oil - 1 tbsp.
#OmNomNomProduction
#Аматричана
#Amatriciana
0 Comments