Advertisement

ES CONSTITUEIX EL CONSELL D'INFANTS DE MANACOR

ES CONSTITUEIX EL CONSELL D'INFANTS DE MANACOR Fins a vint-i-quatre nins i nines de 5è i 6è de primària representen a totes les escoles del municipi


Aquest dimarts s'ha constituït el nou Consell d'Infants de Manacor, on hi són representades totes les escoles del municipi amb dues conselleries representants, una de 5è de primària i una de 6è. En total, vint-i-quatre nins i nines.


El consell, presidit pel batle, és un organisme de participació ciutadana amb la finalitat de donar a conèixer a polítics, tècnics i a la ciutadania en general les inquietuds dels més petits i petites. Un espai on nins i nines poden reflexionar sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i on poden expressar les seves propostes, idees, opinions i necessitats.


El consell té per objectius promocionar els drets de la infància, donar valor a les veus dels infants i rellevància a les seves opinions, de promoure la participació dels infants en l'àmbit municipal, de fomentar el treball col·lectiu en pro d'un bé comú i de millorar el municipi i fer-lo a mida dels infants.


En acabar, xocolatada per a tots les conselleries i famílies.

El batle, Miquel Oliver, ens ho valora.


"Dels més petits als més grans i de les més grans a les més petites, #FeimPoble "

MANACOR

Post a Comment

0 Comments