Advertisement

GİZEMLİ DONDURMACI GİZLİ TÜNELE NASIL GİRDİ?! | ICE SCREAM HORROR NEIGHBORHOOD

GİZEMLİ DONDURMACI GİZLİ TÜNELE NASIL GİRDİ?! | ICE SCREAM HORROR NEIGHBORHOOD Egemen Kaan ile birlikte ücretsiz mobil bir oyun olan İce Scream Horror Neighborhood oynuyoruz. Bu kez oyun parkına gittik. Oradaki vinç aracını çalıştırmamız gerekiyor. Gizli tüneller var ama dondurmacı peşimizde.
SESEGEL ÇOCUK KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN ►

VİDEO İÇERİĞİ:
Mobilden bulduğumuz ücretsiz oyun İce Scream oyunu yapı itibariyle hello neighbor anımsatıyor. Gizemli dondurmacı bir çocuğu dondurmaya çevirdi ve onu kurtarmamız gerek. Dondurma arabasındaki haritayla farklı yerleri oynayabiliyoruz.

💚 ABONE OLUN & BİLDİRİMLERİNİZİ AÇIN

❗ Bizi takip edin
İNSTAGRAM @hasanmustan

🎮 SESEGEL KANALI


Mod için teşekkür ederim

SESEGEL ÇOCUK KANAL BİLGİSİ:

Merhabalar. SeseGel Çocuk kanalına hoş geldiniz. SeseGel kanalının çocuklara yönelik içerik üreten 2. kanalı SeseGel Çocuk'da oğlum Egemen Kaan ile birlikte eğlenceli videolar çekiyoruz. İçeriklerimiz ailece izleyebileyeceğiniz türden. İçiniz rahat olsun. Bizimle birlikte müthiş eğlenceli bir yolculuğa çıkmaya var mısınız? Haydi sese doğru gelin o zaman:)

Bu kanal, Egemen Kaan Mustan'ın ailesi tarafından oluşturulmuştur ve sürekli olarak ailenin denetimi altındadır. Video içeriklerinde asla çocukları olumsuz etkileyecek davranışlar yer almaz.

sesegel çocuk,eğlenceli oyun,gizemli komşu,sesegel,gizemli oyun,hayatta kalma,survival,macera oyunu,egemen kaan,kids game,gizli komşu,ice scream horror neighborh,gizli tünel,ice cream,escape,sesegel çocuk minecraft,hello neighbor,tatil,komik oyun,

Post a Comment

0 Comments